För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 24
Visa per sida1020alla
63071
Antibact ytdesinfektion 1L Kiilto
Köp
Enhet Liter
Mer info
6fl/krt

Desinficerande allrengöringsmedel som på ett säkert sätt rengör och desinficerar ytorna i storkök,

på sjukhus, i idrottslokaler, inom livsmedelsindustri o.dyl. institutioner.

Oparfymerat flytande tvättmedel utan färgämnen, som är säkert både för ytorna och användaren. Rikligt med tvättaktiva ämnen vilket ger bra rengöringseffekt. De nya desinficerande ämnena är miljöanpassade.

63057
Antibact ytdesinfektion 5L Kiilto
Köp
Enhet Dunk
Mer info
3dunk/krt

Desinficerande allrengöringsmedel som på ett säkert sätt rengör och desinficerar ytorna i storkök,

på sjukhus, i idrottslokaler, inom livsmedelsindustri o.dyl. institutioner.

Oparfymerat flytande tvättmedel utan färgämnen, som är säkert både för ytorna och användaren. Rikligt med tvättaktiva ämnen vilket ger bra rengöringseffekt. De nya desinficerande ämnena är miljöanpassade.

41061
Tevan Panox 200 ytdesinfektion spray 750ml Kiilto
Köp
Enhet Styck
Mer info
6st/krt

För professionellt bruk. Produkten lämpar sig för desinfektion av de flesta hårda material och textilytor samt för desinfektion av sekretfläckar i fastigheter, på institutioner, inom hälsovården, storkök och industri. Produkten lämpar sig för användning på ytor och verktyg även inom livsmedelsindustrin.

pH 2

8183
Easydes ytdesinfektion spray 750ml Kiilto
Köp
Enhet Flaska
Mer info
6fl/krt

Desinficerande rengöringsmedel

Användningsklart, snabbverkande ytdesinfektionsmedel med alkohol och en god mikrobicid effekt samt goda rengörande egenskaper.

Användningsområde

För alla material som tål alkoholer: beröringsytor, utrustning (även tangentbord på telefoner och datorer) och instrument.

pH 10

Egenskaper
 • Med ett brett spektrum av mikrobicid effekt och snabbverkande
 • Tar effektivt bort smuts och fett
 • Dokumenterad effekt: prEN13713 baktericid effekt
 • EN 1650 fungicid effekt
 • tester av virucid effekt
 • även testad mot MRSA-stammen
41060
Oxy 100 ytdesinfektion spray 750ml Kiilto
Köp
Enhet Styck
Mer info
6st/kart

För desinfektion av ytor och sekretfläckar på både hårda ytor och textilytor. Desinfektionsmedel med god mikrobicid effekt för desinfektion av ytor och sekretfläckar, lämnar inga rester. Desinfektionseffekten baserar sig på en oxidationsreaktion som väteperoxid åstadkommer. Produkten lämnar inga ränder. Desinfektionseffekten har verifierats med EN 13697-test (bakterier och svampar).

8070
Oxy 300 ytdesinfektion 1L Kiilto
Köp
Enhet Liter
Mer info
6fl/krt

For disinfecting most hard materials and textile surfaces, for body fluid stain in health care and for professional kitchens, industrial use and other institutions and real estate. Also suitable for use on surfaces and utensils in the food industry. pH 2.1

8078
Nocolyse ytdesinfektion 1L Kiilto
Köp
Enhet Liter

Desinfektionsmedel som används i Nocospray-högeffektsspruta. Torrångning baserad på väteperoxid är en effektiv desinfektionsmetod som till och med påverkar sporer och som lämpar sig för desinfektion av hårda och mjuka ytor.

Användningsområde

Torrångning baserad på väteperoxid är en effektiv desinfektionsmetod som till och med påverkar sporer och som lämpar sig för desinfektion av hårda och mjuka ytor i stängda utrymmen inomhus, t.ex. rum, arbetsrum, ambulanser osv. Vi rekommenderar att desinfektionsmetoden används efter städning. I särskilda situationer, t.ex. om syftet med åtgärden är att förebygga personalens exposition, kan väteperoxidsprayningen göras före städningen.

pH 4.5

Egenskaper
 • Desinficerar alla ytor
 • Kan användas på hårda och mjuka material
 • Enkel att använda, effekten har dokumenterats
493-12
Dax 75 ytdesinfektion 1L
Köp
Enhet Liter
Mer info
12fl/krt

DAX Ytdesinfektion 75 är en färdig brukslösning sammansatt av fyra olika alkoholer med etanol som huvudkomponent. Produkten är avsedd för desinfektion av synligt rena, släta ytor och är effektiv mot bakterier, svamp och olika typer av virus. För avdödande effekt krävs direktkontakt med mikroorganismerna, så avlägsna därför först damm, smuts och allt organiskt material. Vanligt rengöringsmedel kan användas.

- pH-värde: 6-8

- Dosering: Används outspädd

- Utseende: Klar/färglös vätska

468-12
Dax Plus ytdesinfektion 1L
Köp
Enhet Liter
Mer info
12fl/kart

DAX Ytdesinfektion Plus är avsedd för desinfektion av släta ytor, t.ex. undersökningsbritsar, bänkar, bord etc. Produkten är effektiv mot bakterier, svamp och olika typer av virus som t.ex. Hepatit B, C och HIV.

*Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Gör så här

 1. Spruta rikligt på ytan alternativt dränk in en torkduk med outspädd vätska
 2. Bearbeta ytan upprepade gånger under minst 30 sec (se produktblad för kontakttider) 
 3. Lämna ytan att lufttorka.
469-3
Dax Plus ytdesinfektion 5L
Köp
Enhet Dunk
Mer info
3dunk/krt
Beskrivning

IPA-baserad ytdesinfektion med rengörande verkan. Består av ca 45 vol% ipa. Effektiv mot bakterier, jästsvamp och vissa virus som HIV, Hepatit B och C. Lämplig för desinfektion av bänkar, bord, toaletter etc. pH-värde: 8,5

02014779
Perform ytdesinfektion 50påsar
Köp
Enhet Kartong

För desinfektion och rengöring av instrument och alla typer av ytor inom läkemedelsindustri och sjukvård. Syreavspjälkande yt- och instrumentdesinfektionsmedel med dokumenterat god effekt mot bakterier, svamp, sporer och virus inkl. hepatitvirus B och blodsmitta.

6941
Ytdesinfektionsservett 20x20cm 150st/fp
Köp
Enhet Förpackn
Mer info
6fp/kart UTGÅTT! från lev

Ytdesinfektionsservetterna från Abena är smidiga att använda och kan användas för desinfektion på olika typer av ytor. Desinfektionsservetterna verkar snabbt och effektivt mot bakterier, svamp och virus.

150 st/fp

601672
Antibac Ytdes stora dukar
Köp
Enhet Förpackn
Mer info
24x40cm 12st/fp 10fp/kart

Antibac Stora wipes för ytor passar för desinfektion av större ytor, som t.ex. patientsängar, köksbänkar, klinkergolv, toaletter etc. Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvården samt livsmedelshantering och barnomsorgen.

603011
Antibac ytdesinfektionservett 150-pack
Köp
Enhet Förpackn
Mer info
singelpackad

Antibac singelpackade ytdesinfektionservett är avsedd för desinfektion av mindre ytor som t.ex toalettsitsar, dörrhandtag etc. Antibac Ytdesinfektionsservett är effektiv mot bakterier, svampar och olika typer av virus som HIV, Hepatit B och C.

7511
Virkon ytdesinfektion koncentrat 10gx5/fp
Köp
Enhet Förpackn

Ett världspatenterat desinfektionsmedel som avdödar bakterier, virus och svamp. VirKon (Virus kontroll) är en sammansatt produkt som vid aktivering med vatten bildar ett flertal desinfekterande ämnen, den viktigaste är underklorsyrlighet.

7511262
Divodes FG VT29 ytdesinfektion spray 750ml
Köp
Enhet Styck
Mer info
6st/kart

Snabbverkande alkoholbaserat desinfektionsmedel för öppen desinfektion.

Snabbverkande bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel för desinfektion av öppna spritbeständiga ytor. Färdig brukslösning. Ingen eftersköljning krävs. Finns även som wipes

 

900323
Ade Turbo Desinfektion 500 ml
Köp
Enhet Styck
Mer info
Utgående

– Rengöring följt av desinfektion av alla vattentåliga ytor. 

– Verksam mot de flesta förekommande bakterier och alger. 

– Utan parfym. 

– Färdigblandad spray.

131110
Klorin 750 ml
Köp
Enhet Styck
Mer info
12st/kart

Klorin desfinketerar, bleker och gör hygieniskt rent. Effekten på bakterier och virus är dokumenterat ? 99,9% desinfekterande ytor. Klorin gör också tvätten vit och hygienisk ren.

3600906
Klorin 1,5 lit
Köp
Enhet Styck
Mer info
6fl/kart

För rengöring, blekning och desinfektion i kök, dusch och tvättrum, toaletter m m. Även utmärkt till uppfräschning av tryckimpregnerade trallar, plastmöbler etc. Ska användas med kallt vatten.

21026
Novadan IPA sprit
Köp
Enhet Liter

IPA SPRIT 70% är ett alkoholbaserat desinfektionsmedel till användning inom livsmedelsindustrin och inom vård och omsorg (sjukhus etc.). Godkänt av den danska motsvarigheten till livsmedelsverket, till desinfektion utan krav på efterföljande avsköljning.

861126
Debisan ytdesinfektion 1L Nilfisk
Köp
Enhet Liter
Mer info
12fl/krt

Till rengöring och desinfektion. Debisan är aktivt mot de flesta bakterier, mögel och svamp. Debisan motverkar statisk elektricitet samt är deodoriserande. Aktiv komponent: Bensalkoniumklorid (kvartär ammoniumförening) 9,0 %.

Effekt på mikroorganismer

Grampositiva bakterier, t ex stafylokocker, streptokocker: God effekt

Gramnegativa bakterier, t ex salmonella, coli, gonokocker: Mindre god effekt

Tuberkelbakterier: Ingen effekt

Hydrofila virus, t ex enterovirus: Ingen effekt

Lipofila virus, t ex herpesvirus, influensavirus: God effekt

Sporer: Ingen effekt

Svampar, t ex trichophyton: Viss effekt

Motsvarar EN 1276 och EN 1650

Användning

Till golv, väggar och andra hårda ytor i sjukhus, skolor, daghem, gymnastiksalar, omklädningsrum och livsmedelslokaler. Desinfektion och rengöring görs i ett moment.

Metod

Rengöring och desinfektion av hårda ytor, använd 1% brukslösning. Bearbeta ytan noggrant med en duk. Rekommenderad inverkningstid ca 15 minuter. Ingen eftersköljning, lämna ytan fuktig och låt självtorka. Vid starkt nedsmutsade ytor rekommenderas två tvättningar med 1% lösning. Eftersköljning med rent vatten är endast nödvändig om ytan kommer i direkt kontakt med livsmedel.

Dosering

100 ml till 10 liter vatten, 1%.

7508279
Suma Bac D10 ytdesinfektion 2L
Köp
Enhet Styck
Mer info
6fl/krt storkök, livsmedelindustri

Rengöring och desinfektion av alla vattentåliga ytor.

Suma Bac D10 är ett koncentrerat, desinficerande rengöringsmedel för rengöring och desinfektion i ett steg inom storkök och livsmedelsindustri. Appliceras manuellt, med lågtrycksutrustning eller med spraypistol. Även för handdisk där desinfektion önskas.

 • En produkt för både rengöring och desinfektion
 • Löser effektivt fett och fastbränd mat
 • Effektiv mot ett stort antal mikroorganismer
 • Effektiv i alla vattenhårdheter

 

100849171
Suma Bac D10 ytdesinfektion 5L
Köp
Enhet Dunk
Mer info
2dunk/krt storkök, livsmedelindustri

Rengöring och desinfektion av alla vattentåliga ytor.

Suma Bac D10 är ett koncentrerat, desinficerande rengöringsmedel för rengöring och desinfektion i ett steg inom storkök och livsmedelsindustri. Appliceras manuellt, med lågtrycksutrustning eller med spraypistol. Även för handdisk där desinfektion önskas.

 • En produkt för både rengöring och desinfektion
 • Löser effektivt fett och fastbränd mat
 • Effektiv mot ett stort antal mikroorganismer
 • Effektiv i alla vattenhårdheter

 

Start > Hem > Kem > Desinfektion
Annonser
0 Produkter