För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Sök i resultat
Antal träffar 65
Visa per sida102040alla
Sida 1 av 7
5946050
Engångsmopp på rulle komposterbar Grön
Köp
Enhet Rulle
Mer info
100/rulle, 5rle/fp 75rl/pall

Statisk engångsmopp för torrmoppnig. 600 x 200 mm, 100-pack. Drar åt sig fint damm och smutspartiklar. Används tillsammans med moppstativ click eller mopphållare för engångsmoppar. Komposterbar.

19004
Engångsmopp ECO 60cm Vit
Köp
Enhet Kartong
Mer info
200st/kart

Statisk engångsmopp för torrstädning. Drar åt sig fint damm och smutspartiklar. Används tillsammans med k-stativ (12075) för engångsmoppar. Hygienmopp klippta, 60 cm

19001
Engångsmopp EES moppen 60cm 500-pack
Köp
Enhet Kartong

EES är en statisk engångsmopp för torrstädning. Pälsen består av polyeten som laddas statiskt när den sveps över golvet. Den drar åt sig fint damm och smutspartiklar och skapar en renare miljö för hygienstädning. Ovansidan fästes direkt på k-stativ (t.ex. 12116).

19019
Engångsmopp Activa Just Once 60 cm 100-pack
Köp
Enhet Förpackn
Mer info
10fp/krt
Engångsmopp speciellt framtagen för fuktstädning, men fungerar också utmärkt för torrstädning.
Med hjälp av mikroplastunderläggets mikrokardborre fäster moppen snabbt och enkelt på stativet.
Vid fuktstädning impregneras moppen direkt på vagnen med hjälp av Activa Control System.
Lämplig dosering är 20-60 ml. Activa Just Once räcker till ca 20 m2 vid fuktstädning och är lika effektiv som traditionella textila moppar.
88116001
Engångsmopp microfiber 60cm 50-pack
Köp
Enhet Förpackn
Mer info
10fp/krt

Engångsmopp i mikrofiber som används torr eller fuktad. 

MU-1004
Mopp 40cm blå/vit
Köp
Enhet Styck
Mer info
50st/kart

Mikrofiber fuktmopp av högsta kvalitet med extra hög smutskapacitet För fuktmoppning på medel till hårt smutsade ytor. Extra hög smutskapacitet genom kombination av mikrofiber och fransar. 

MU-1003
Mopp 60cm blå/vit
Köp
Enhet Styck
Mer info
50st/kart

Mikrofiber fuktmopp av högsta kvalitet med extra hög smutskapacitet För fuktmoppning på medel till hårt smutsade ytor. Extra hög smutskapacitet genom kombination av mikrofiber och fransar. 

12363
Mopp Effect Klipp Plus 60cm grå/vit
Köp
Enhet Styck
Mer info
5st/fp 50st/krt

Rengör effektivt på både släta och strukturerade golv. Lång, klippt krans och öglad väv i mittpartiet. Kardborrebaksida.En tålig mopp med lång hållbarhet, perfekt för tuffa miljöer.

220240
Mopp 40cm micro Dust Exit utan fransar
Köp
Enhet Styck

DUSTEXIT MICROFIBERMOPP är den nya generationens moppar som fungerar lika väl för torr-, fukt- och våtmoppning. Det gör att all normal moppning kan utföras med en och samma mopp. Moppen passar till de fl esta typer av städning. Moppens låga friktionen mot golvytan gör också att arbetet blir mindre tungt. Tack vare den unika uppbyggnaden i fyra skikt har den extremt bra uppsugningsförmåga av både smuts som vatten. Dessutom är moppen välsydd vilket ger den lång livslängd. Moppen fi nns i standardlängderna som 28 cm, 40 cm samt 60 och passar till alla typer av kardborrestativ.

DE40
Mopp 40cm micro Dust Exit
Köp
Enhet Styck
Mer info
ljusblå/vit

DustExit är den nya generationens micromopp, den fungerar lika väl torr, fuktig som vid våtare städning. Tack vare den unika uppbyggnaden i 4 olika skikt har den en extremt bra uppsugningsförmåga av såväl smuts som vatten. Moppen passar till de flesta typer av städning där god städkvalitet och bra ergonomi är det viktigaste. Enkelheten att ha endast 1 mopp till olika typer av städning oavsett smuts typ eller årstider är uppenbar. Dessutom är moppen mycket välsydd vilket borgar för en lång livslängd. Moppen finns i alla standardlängder som 28 cm, 40 cm, 60 cm samt 90 cm och passar till alla typer av kardborrestativ på marknaden.

Sida 1 av 7
Annonser
0 Produkter